Modalitati de Plata:    

 

1.Plata se poate face Numerar, in momentul livrarii produselor la adresa dumneavoastra. Valoarea produselor este cea din momentul lansarii comenzii pe site. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

2.Plata se poate face Online prin Card de credit/debit sau Ordin de plata (pentru persoane juridice si fizice).

Plata cu cardul se efectueaza la finalizarea comenzii, apasand butonul "plateste acum". Serviciu oferit de MobilPay.ro. Nu se percepe niciun comision suplimentar cumparatorului! In cazul indisponibilitatii produsului platit, primiti in cel mai scurt timp refund pentru suma platita.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de vr46.ro la cerere, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea se va face in momentul confirmarii platii.

Comanda minima este de 50 Lei!

Despre securitatea sistemului de plata online

Solutia mobilpay.ro este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode (programele "Verified by Visa" respectiv "MasterCard Secure Code"), mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.

Protocolul 3D Secure

VISA si MasterCard au dezvoltat in colaborare un sistem ce presupune inregistrarea fiecarui detinator de card prin atribuirea unui cod (sau parola) de autorizare a fiecarei tranzactii online. Acest cod va fi cerut cumparatorului online de catre sistemele Verified By VISA sau MasterCard SecureCode in momentul in care plaseaza o comanda.

Beneficii

* Securitate sporita pentru tranzactiile online

* Asigurarea ca doar posesorul cardului poate tranzactiona online

* Cardul inrolat in 3D Secure va fi recunoscut automat in toate magazinele inrolate in sistemul 3D Secure

* Reducerea riscului de frauda atat pentru comercianti cat si pentru posesorii de carduri inrolate

* Cresterea calitativa a serviciilor oferite

* Reducerea tranzactiilor disputate si a costurilor aferente

Datele despre card sunt introduse intr-un mediu securizat. Comunicarea intre comerciant, payment gateway si banca procesatoare se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, fara a stoca informatii legate de numarul cardului sau de elementele de securitate ale cardului.