Redresor baterie

Producători

Reduceri

Produse vizualizate

Redresor Oxford Oximiser 601 pentru baterii moto, scuter sau ATV

OF601

Produs nou

Oxford Oximiser 601 de la Oxford este un redresor modern destinat încărcării, optimizării și prelungirii duratei de utilizare a bateriilor de motocicletă,scuter,ATV între 4-30 Ah la tensiune de 12V

Detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte de loialitate care pot fi schimbate într-un cupon de 1,00 €.


27,80 €

Specificații

Greutate (grame)962
Site producătorwww.oxfordproducts.com

Informații

Redresor-optimizator pentru baterii moto, scuter sau ATV Oxford Oximiser 601

Oximiser 601 de la Oxford este un redresor modern destinat încărcării, optimizării și prelungirii duratei de utilizare a bateriilor de motocicletă, scuter, ATV sau chiar auto cu capacități cuprinse între 4-30 Ah la tensiune de 12V.

Redresorul-optimizator Oximiser 601 folosește pentru o încărcare corectă a bateriei curent continuu dar variabil. Ideal pentru bateriile cu întreținere (de culoare albă, ce necesită verificarea și completarea nivelului de electrolit), baterii cu gel (sigilate/încapsulate din fabrică) sau fără întreținere de tip AGM (sigilate cu bandă din cauciuc, prevăzute cu sistem de recirculare a gazelor de reacție). Poate "readuce la viață" baterii complet descărcate și sulfatate. Circuitul electronic este protejat împotriva scurt-circuitării. Bateriile pot fi lăsate conectate perioade lungi de timp la acest redresor (de exemplu pe toată perioada sezonului rece). Dispone de afișaj LED cu patru niveluri ale programului de încărcare.

Curent maxim de încărcare: 600 mA/oră.  

Pachetul conține:

  • redresorul Oxford Oximiser 601 cu ștecher pentru priză europenă;
  • stativ cu șuruburi și dibluri pentru montaj pe perete;
  • cablu detașabil cu clești pentru bornele bateriei;
  • cablu detașabil cu papuci pentru a fi montat odată cu bateria pe motocicletă; protecție din cauciuc pentru mufă;
  • manual cu instrucțiuni de utilizare (în limbile engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, poloneză, suedeză).